"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Interim Challenge 2016: wil de echte interim manager opstaan?

Maak jij als interim-manager het verschil in een organisatie? Laat het zien! Door mee te doen aan de Interim Challenge 2016!

interim challenge vierkantBen jij een echte interim manager of pas je alleen op de winkel? Kun jij verandering in gang zetten? Maak jij het verschil in een organisatie? Laat het zien! Door mee te doen aan de Interim Challenge 2016! Inschrijven kan nog tot 16 november.

Interim management is een vak. De laatste jaren lijkt dat een beetje vergeten te worden. De toestroom van ‘noodgedwongen zelfstandigen’ is groot en de term interim manager is aan inflatie onderhevig. Een goede interim manager is veel meer dan een tijdelijke leidinggevende. Je bent projectmanager, crisismanager of verandermanager. Afhankelijk van de opdracht zul je verschillende rollen aannemen en daarbij moet je verschillende competenties aanspreken. Alleen zo kun je duurzame verandering realiseren.

Kun jij dat? Dan heb je vast ook gemerkt dat het lastig is om dat in gangbare selectieprocedures te bewijzen. Vaak is er sprake van snelle procedures met nadruk op het cv. Terwijl je zoveel meer te bieden hebt.

Wij bieden je graag een betere manier om te laten zien wat je waard bent.

Het is een vak

Bij BLMC beschouwen we interim management als een vak. Een pittig vak, waar je een duizendpoot voor moet zijn. Natuurlijk is enige inhoudelijke (branche)kennis een goed startpunt. Veel belangrijker is dat je kunt luisteren, dat je het probleem áchter het probleem vindt, en dat je mensen meekrijgt om samen te bouwen aan een duurzame oplossing. Het is vooral een mensenvak.

Kenmerken van een goede interim manager

Een goede interim manager heeft een bijzonder psychologisch profiel. Niet iedereen met lijnervaring en vakkennis is een goede interim manager. Het vergt betrokkenheid, maar ook voldoende afstand om je werk goed te doen. Je houdt de verschillende belangen in de gaten, maar laat je niet verleiden tot politieke spelletjes. Je brengt rust in de tent en zorgt tegelijkertijd voor beweging.

Laat zien wat jij waard bent

Herken jij jezelf daarin? Ben jij zo’n echte interim manager? Doe dan mee aan de Interim Challenge 2016. Door middel van het oplossen van een pittige praktijkcase kun jij bewijzen dat je een echte vakman of vakvrouw bent. Het maken van de case is binnen ongeveer vier uur te doen.

Meer en betere opdrachten dankzij een sterk netwerk

De kandidaten die een score van 70% of meer scoren, krijgen het aanbod om deel te worden van de interim management pool van BLMC. Dat betekent: meer opdrachten, die optimaal aansluiten bij jouw persoonlijkheid, minder tijd kwijt voor werving, en een sterk bureau achter je, wat voor opdrachtgevers een geruststellende gedachte is.

Laat je zien!

De vijf finalisten worden uitgenodigd op het congres Survival of the Fittest, op donderdag 14 januari 2016 in Burgers’ Zoo te Arnhem. Als jij wint, mag je hier je case presenteren aan de top van het Nederlandse bedrijfsleven en krijg je ruime media-aandacht via onze mediapartners.

Durf jij?

Pak jij deze kans om jezelf aan de wereld te presenteren?

Kijk op www.blmc.nl/interimchallenge en geef je vandaag nog op.

Dat kan nog tot 16 november. We zien uit naar jouw unieke bijdrage!\

 

Executive search en recruitment van directieleden, senior management en talentfuncties in de supply chain

Ervaren interim managers in supply chain management, operations en logistiek die uw organisatie tijdelijk versterken

Verbetertrajecten in de supply chain: van analyse tot uitvoering

BLMC maakt organisaties concurrerender door ze efficiënter, effectiever, klantgerichter en wendbaarder te maken met behulp van: Consultancy & implementatie; supply chain strategie, -processen en S&OP. Interim management voor verbeter-, verander- en transformatie vraagstukken en tijdelijke expertise. Bekijk alle berichten van BLMC