"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Wie wint de Recruitment Tech Awards voor innovatieve recruiters?

Op donderdag 26 november worden voor het eerst de Recruitment Tech Awards uitgereikt. Naast een award voor ‘best tooling’ is er ook een award voor ‘best case’ waar recruiters voor kunnen inzenden die op succesvolle en innovatieve wijze gebruik maken van recruitmenttools.

Award-klein-slider“Waar blijven de Ubers en Airbnb’s van de arbeidsmarkt?” Dat vroeg ZiP-blogger Mark Bassie zich onlangs af in dit zeer goed gelezen en veelvuldig becommentarieerd artikel. Wellicht wordt die vraag beantwoord op donderdag 26 november. Dan worden namelijk voor het eerst de Recruitment Tech Awards uitgereikt. Naast een award voor ‘best tooling’ is er ook een award voor ‘best case’ waar recruiters voor kunnen inzenden die op succesvolle en innovatieve wijze gebruik maken van recruitmenttools.

Innovatieve recruitmenttechnologie

Op het gebied van recruitmenttechnologie zijn veel bedrijven actief die op een innovatie manier recruitmenttools ontwikkelen. Daarnaast zijn er werkgevers en bureaus die deze tools op een bijzondere wijze of voor een bepaald project hebben ingezet. De kennis, kunde en de ervaringen die hiermee gepaard zijn, zijn interessant om te delen. Hierdoor ontstaan weer nieuwe inzichten en mogelijkheden die ook voor andere organisaties zeer relevant kunnen zijn. Met het uitreiken van de Recruitment Tech Awards worden organisaties opgeroepen om hun innovatie recruitmenttool of hun innovatieve praktijkcase in te zenden. Met kans op het winnen van de Recruitment Tech Award 2015!

Wie mogen deelnemen: best case?

In de categorie ‘Best case’ kunnen gebruikers van recruitmenttechnologie, Nederlandse werkgevers, werving- & selectiebureaus, uitzend- of detacheringsbureaus inzenden. Daarbij moet de praktijkcase aantoonbaar in 2015 in Nederland hebben plaatsgevonden. De praktijkcase kan ook een (nog lopend) project zijn of de wijze waarop een recruitmentteam op succesvolle en innovatieve wijze recruitmenttechnologie inzet om haar recruitmentdoelstellingen te behalen.

Naast ‘best case’ is er ook een award voor recruitmenttools. In deze categorie, genaamd ‘Best tooling’, kunnen leveranciers (gevestigde tot start-ups) van recruitmenttools inzenden.

Vak- en publieksjury

Nadat de inzendtermijn 30 september a.s. sluit, buigt de vakjury zich over alle inzendingen en kiest vervolgens 3 nominaties. De vakjury voor de Recruitment Tech Awards 2015 bestaat uit: Marieke van Heek (Manager Recruitment bij pensioenuitvoerder MN), Frank Roders (oprichter HR-dienstverlener Compagnon), Lianne Toebes (Manager Arbeidsmarktcommunicatie & Recruitment bij Lidl), Tom van der Valk (consultant/projectmanager e-HRM bij Blyxum) en Ron Jansen (interim Recruitment Adviseur ICT Doelgroep bij de Rijksoverheid).

Vervolgens krijgt het publiek twee weken de kans om te stemmen op hun favoriet. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Recruitment Tech Event dat op donderdag 26 november 2015 plaatsvindt in de DeFabrique in Utrecht.

Inzenden t/m 30 september

Kijk voor meer informatie over de Recruitment Tech Awards en hoe je kunt inzenden op de website. Inzenden kan tot en met 30 september 2015.

Jury Recruitment Tech Awards 2015

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie