"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Top 10 artikelen voor zelfstandige professionals

top 10 van de beste gelezen artikelen voor zelfstandige interim professionals in de afgelopen 12 maanden.

Top10Om een beetje bij te lezen in de zomermaanden of als frisse start voor hen die net terug zijn: een top 10 van de beste gelezen artikelen voor zelfstandige interim professionals in de afgelopen 12 maanden.

Een verzameling artikelen over personal branding & acquisitie (blijft een hot topic voor zelfstandigen), nieuwe businessmodellen, prikkelende artikelen over het vakmanschap en – niet te vermijden – de veel gelezen artikelen over aankomende verandering in regels rond de VAR.

  1. Kogel door de zzp-kerk: Wiebes schaft VAR af.  (Met verwijzing naar aantal vervolgartikelen de ‘deregulering beoordeling arbeidsrelaties’ die de VAR per 1/1/2016 vervangt)
  2. Het geheim van een goede elevator pitch! En waarom die zo enorm belangrijk is voor jou als interim-manager of ZZP’er? en Het geheim van een goed sollicitatiegesprek (twee golden oldies, die nog steeds veel gelezen worden)
  3. De markt voor interim professionals. 20 experts over 2015.
  4. Performancemanagement: het nieuwe interim-management!
  5. 7 tips voor freelancers om social media succesvol te gebruiken
  6. De oudste interim managers hebben het hoogste tarief. Logisch toch?
  7. Hoe word je opmerkelijk?
  8. Wapen je als ZZP’er tegen het faillissement van je broker
  9. Interim-professionals zijn intellectuele luiaards
  10. Nooit meer multitasken!

Lees hier meer artikelen over en voor de Zelfstandige Interim Professional. Over ondernemerschap, vakmanschap. Over samenwerken, acquisitie & personal branding. Over ontwikkeling in het vakgebied van interim professionals. Over de harde kant van ondernemerschap: wet- en regelgeving en financiële zaken.  

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie