"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Professioneel inhuren van personeel. Wie is verantwoordelijk? (gratis whitepaper)

cover inhurenInhuur van flex blijft een belangrijk onderwerp op de agenda voor de meeste bedrijven. Vooral omdat we zien dat er grote verschuivingen plaatsvinden in de visies omtrent de rol en toegevoegde waarde van flex.

Na een eerdere gezamenlijke publicatie over dit onderwerp met Labor Redimo, nu een rapport dat we samen hebben geschreven Rob de Laat van het bedrijf Staffing Management Services. We hebben ter lancering van dit rapport een tweetal diners georganicreerenet HR professionals van grote bedrijven.

Wij zien co-creatie als een belangrijke manier om met onze klanten waarde te creëren voor onze klanten en we kunnen op deze manier ook betrokken blijven bij de meest recente ontwikkelingen in de zakelijke dienstverlening.

‘Organisaties worden belangrijker als organisators van werk, en minder als ‘gevers van werk’. Het zijn in toenemende mate flexwerkers die dat werk uitvoeren. En de flexibele arbeid is ook nog eens steeds strategischer. Daarbij zijn er wel grote uitdagingen. Want wie pakt de integrale verantwoordelijkheid voor de externe inhuur? En, hoe organiseer je de inhuur professioneel?’

download

 

Han Mesters is Sector Banker bij ABN AMRO. Hij is binnen de afdeling Sector Advisory van ABN AMRO verantwoordelijk voor de Zakelijke Dienstverlening. Han geeft regelmatig presentaties over trends in zijn sector en is een actieve gebruiker van social media. Hij heeft een aantal rapport geschreven over human capital omdat dat onderwerp het bindende element is in zijn sector. Han is bedrijfskundige en economisch historicus en heeft als specialisatie strategie. Bekijk alle berichten van Han Mesters