"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Top 10 beste gelezen ZiPconomy artikelen 2014 over “Ondernemerschap, Vakmanschap en de markt voor interim professionals”

In de laatste volle week voor het nieuwe jaar even een terugblik op 2014. Na 20 voorspellingen van 20 ZiPconomy auteurs vorige week, altijd weer een interessant lijstje, nu in twee afleveringen de beste gelezen artikelen van het afgelopen jaar. Een dergelijk lijstje schetst ook een beetje wat blijkbaar relevant was voor onze bezoekers en dus wat actueel was in de markt.

Vandaag de beste gelezen artikelen in de categorie: “Zelfstandige professionals, ondernemerschap & vakmanschap“, de artikelen voor, door of over zelfstandige professionals. Morgen de best gelezen artikelen in de categorie “Organiseren, flexibiliteit, inhuur en HR“, de artikelen voor, door en over organisaties en de manier waarop zijn bezig zijn anders te organiseren en (samen)werken met die ZP’ers.

Best gelezen artikelen 2015 Zelfstandige professionals, ondernemerschap & vakmanschap
Het geheim van een goede elevator pitch! En waarom die zo enorm belangrijk is voor jou als interim-manager of ZZP’er?
Eenvoud: (gratis) ebook met 21 Persoonlijke aanpakken van interim-managers en adviseurs 
Interim-management: van loyale driehoeksrelatie naar dramadriehoek
Performancemanagement voor interim-managers, bemiddelende bureaus en opdrachtgevers
Interim Opdrachten op Marktplaatsen gemeenten zelden naar zelfstandigen
Wapen je als ZZP’er tegen failliet broker. Negen adviezen. 
Organisaties, flexibilisering & de markt voor interim professionals. 20 experts over 2014.
Bangste jongetje van de klas. BV Nederland neemt geen risico’s rond zelfstandig ondernemerschap.
De social jetlag als neveneffect van onze flexeconomie
Inhuurmarktplaatsen bij de overheid. Help Ministerie van Economische zaken: Doe er wat aan!

Een volledig overzicht van alle artikelen in deze categorie vind je hier . Of kijk in de ZiPconomy dossiers , startpunt voor uw zoektocht naar artikelen, onderzoeken, whitepapers en informatie over negen actuele thema’s . 

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie