"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Gaat nieuwe website Myler verder opstuwen vaart der volkeren?

Online bemiddelaar van zelfstandige professionals Myler verfrist zijn website…

screenshot-homepageOnline bemiddelaar van zelfstandige professionals Myler maakt melding dat ze een vernieuwde website heeft gelanceerd. Een persbericht meldt vol trots dat “niet alleen de omgeving het design is vernieuwd, ook zijn er nieuwe functies toegevoegd. Zo kunnen leden tijdens een opdracht via Myler nu ook de factuur digitaal insturen, hun vakgebieden en expertises toevoegen aan het profiel en alle belangrijke berichten, relevante opdrachten en updates van opdrachtgevers bijhouden via een centrale plek op ‘Mijn Overzicht’. Dit is een ‘timeline’ binnen het profiel voor professionals.”

Myler werd ooit gestart als jointventure met grote spelers als Manpower en Achmea. Nadat Manpower al een aantal jaren gelden uit Myler stapte, deed Achmea dat deze zomer. Myler staat nu dus op eigen benen. Het platform was een van de eerste groter opgezette initiatieven in het online bemiddelingsgeweld rond zelfstandige professionals. En ze houden het al langer vol dan menig ander initiatief uit dit tijd (denk aan ikki en ininterim).

Een van de features van Myler is dat ze voor organisaties ‘Branded Networks’ inrichten. Een omgeving waarbinnen online flexpools met specialisten worden ingericht. De opdrachtgever kan direct met de professionals communiceren, ze uitnodigen voor een kennismakingsgesprek of inhuren voor een opdracht. Deze functionaliteit is in de nieuwe website verbeterd en wordt nog verder door ontwikkeld. “Myler gaat opdrachtgevers en professionals de ruimte geven zich aan elkaar te presenteren, te verbinden en met elkaar in contact te treden met als doel elkaar te stimuleren tot nóg betere resultaten.”  Daarnaast maakt Myler melding dat manier van aanmelden is vereenvoudigd en het nu mogelijk is om vanuit het eigen profiel facturen te versturen. 

Het ziet er allemaal fris uit. We houden het in de gaten in hoeverre het ook gaat helpen om twee wat meer hardnekkige imago probleempjes van Myler op te lossen. En dat is dat ze met name voor Achmea werken (wat qua openstaande opdrachten wel meevalt) en dat IT de opdrachtenlijst domineert.

 

 

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie