"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

De Kleine Revolutie is er

revolutie van werkMijn boek (R)evolutie van Werk is inmiddels al anderhalf jaar te koop via o.a. Bol.com en Managementboek. Voor veel mensen is een heel boek echter te veel om te lezen. Daarom heb ik nu ook een management samenvatting geschreven: De Kleine Revolutie. Deze is gratis te downloaden vanaf mijn site. In ongeveer een uur (gemiddelde leestijd) neem ik u mee door de toekomstlijnen van (R)evolutie van Werk.

In De Kleine Revolutie bespreek ik bijvoorbeeld de impact van de 3D printer op de maakindustrie en het werk dat daarin gedaan wordt. Ik bespreek de impact van de zelfrijdende auto op de automobiel sector, maar ook de garagehouders, de eerste hulp medewerkers, motel eigenaren en kenniswerkers.

In De Kleine Revolutie gaat het ook over de ‘one hundred dollar laptop’ en de impact die dat heeft op de ontwikkeling van kennis wereldwijd. Waarom Afrika misschien wel een grotere bedreiging is dan China en India, of een grotere kans.

Kortom: De Kleine Revolutie biedt u in een uurtje van uw tijd een kijkje in de toekomst van de arbeidsmarkt. En het is kosteloos te downloaden als PDF.

Bas van de Haterd is auteur, (internationaal) spreker en adviseur over de invloed van technologie op werk. Hij kijkt zowel naar het werk dat mensen nog gaan doen, de manier waarop we dit werk organiseren als de manier waarop we mensen voor dit werk aantrekken en motiveren. Hij schreef hierover o.a. boeken als '10 banen die verdwijn & 10 banen die verschijnen', de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto en (R)evolutie van Werk. Allen als e-boek te downloaden op basis van waardebepaling achteraf via vandehaterd.nl/e-boeken. Ook organiseert hij jaarlijks Digitaal-Werven en TA-Live over innovatie in recruitment. Bekijk alle berichten van Bas van de Haterd