"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Aardverschuivingen in de flexwereld. Verslag van seminar.

Een verslag van het flex/inhuur seminar van Netive, op basis van 60 tweets van 10 deelnemers (+links).

zipconomy op netiveOp 26 juni was een groot deel van ‘inhuur’-Nederland bijeen op het seminar “Aardverschuivingen in de flexwereld” georganiseerd door Nétive en in samenwerking met onder andere MyFlex, StaffingMS en FastFlex.

De slides van een aantal van de keynote sprekers, waaronder Bryan Pena van het Amerikaanse Staffing Industry Analists, is via deze link te vinden.

Hieronder ook een ‘Storify’: Een sfeer, en inhoudelijk verslag, op basis van social media berichten over het event gisteren. Aangevuld met een aantal links naar relevante artikelen van of over de sprekers.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie

Eén reactie op dit bericht