"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Persbericht: Nétive en FastFlex breiden samenwerking uit

Nétive en FastFlex versterken per 1 februari 2014 hun samenwerking en trekken samen op om het begrip cloudsourcing op de kaart te zetten.

Nétive en FastFlex versterken per 1 februari 2014 hun samenwerking en trekken samen op om het begrip cloudsourcing in Nederland vol op de kaart te zetten.

Om dit vorm te geven zal FastFlex op korte termijn starten met de uitrol van communities, waarmee de professional meer en meer centraal zal komen te staan in de dienstverlening van FastFlex.

“In schaarse markt moet professional meer centraal staan”

“Wij zien al enige tijd een trend in het decommoditizen van de inzet van flexibele arbeid. De afgelopen periode kenmerkt zich door een kopersmarkt, waarmee de inhuur meer en meer als commodity werd gezien. Door de aantrekkende markt zien we op korte tot middellange termijn weer schaarste ontstaan en om je in een schaarse markt te kunnen onderscheiden zul je de professional meer en meer centraal moeten stellen, aldus Chris Neddermeijer, Product Architect van Nétive,  de grootste onafhankelijke leverancier van VMS software in Nederland

“Nétive faciliteert dit door middel van een op professionals gerichte community, waarbij de inhurende partij de community gebruikt om professionals te vinden, te volgen en te verbinden door middel van on- en offline activiteiten.” 

Bouwen communities

Clemens Huis in t Veld, directeur FastFlex (MSP op het gebied van resource management): “Wij wil ons in deze markt onderscheiden door vanuit de professional de dienstverlening op te zetten. Dat kan enerzijds door voor organisaties binnen de flexibele schil communities van professionals op te bouwen of vanuit de professional een community op te zetten.  FastFlex kan door haar jarenlange ervaring in het werken met professionals ze ondersteunen in het vinden van de juiste opdracht of opleiding. Natuurlijk hoort daar ook bij het op orde hebben van een digital dossier. Organisaties krijgen grip op hun flexibele schil en kunnen daardoor efficiënter en effectiever reageren op een sourcing vraag vanuit de organisatie. Doordat het hele platform in de cloud wordt geserviced hebben we dit concept “cloud sourcing” genoemd”

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie

Eén reactie op dit bericht

  1. […] Dan deze, dit is echt een kwestie van go long or so long. Mij werd eind 2011 een vendor management systeem aangeboden ter overname. Ik zag er niets in! Omdat simpelweg een VMS echt volledig neutraal dient te zijn. De vlucht voorwaarts van met name Netive in deze samenwerking is naar mijn beleving zeer riskant. Wellicht brengt het partijen het ultieme, maar ik ben bang voor een voetzoeker, hook of mega slice en wordt het mogelijk dus so long! […]