"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Onderzoek naar behoeften en struikelblokken van de zelfstandige professional (oproep).

FastFlex onderzoekt voor de 4e keer onderzoek de behoeften en struikelblokken van zp’ers. En ze zijn nieuwsgierig naar jouw mening!

11796861_sZelfstandige professionals (zp’ers) worden steeds vaker de vernieuwers van organisaties genoemd, die zorgen voor de échte innovatie binnen het bedrijfsleven. Maar hoe denken ze daar zelf over? En hoe kijken zij aan tegen de veranderende zzp-markt in Nederland? Om hier antwoord op te krijgen doet FastFlex, onafhankelijke sourcing partner, voor de 4e keer onderzoek naar de behoeften en struikelblokken van zp’ers. Net als vorig jaar wordt het onderzoek uitgevoerd in samenwerking met de ABN AMRO. Willen zp’ers ontzorgd worden op het gebied van administratie en acquisitie of juist niet? Hoe ontwikkelen zij hun ondernemerschap? En op welke manier willen zij hun skills en expertise verder uitbreiden? Ook wordt hen gevraagd waar zij tegen aanlopen in de dagelijkse praktijk als zp’er en welke struikelblokken zij ervaren.

FastFlex is op dit moment ook bezig met een benchmarkonderzoek naar de tarieven van extern personeel onder opdrachtgevers en kan in combinatie met dit zzp-onderzoek duidelijk inzicht geven de zzp-markt.

Zp’ers zijn van harte welkom om mee te werken aan dit onderzoek via:

https://www.surveymonkey.com/s/NZ79YTG

Alle deelnemers maken kans op het winnen van de nieuwste iPad Air.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie