"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Het binden en boeien van interim managers. Hoe werkt dat?

4986947_s2012 is ten einde en dan maak ik graag nieuwe professionele doelstellingen voor 2013. Een van deze doelstellingen is meer artikelen schrijven voor ZiPconomy. Een andere doelstelling, die ik graag met jullie wil delen en wil halen in 2013, is het schrijven en lanceren van een nieuw e-book. Dit e-book zal inspelen op de flexibilisering van de arbeidsmarkt, de rol van een HR professional en welke invloed dat heeft op het binden en boeien van personeel in de breedste zin van het woord.

Het binden en boeien van interim managers

Een andere manier om het concept samen te vatten is dat ik een e-book wil schrijven over het binden en boeien van interim managers en andere zelfstandige zonder personeel en daar komen jullie bij kijken. Ik weet dat er de laatste tijd veel van jullie wordt verwacht op het gebied van een (e)-book schrijven, maar ik kan jullie hulp echt gebruiken. Ik ben op zoek naar vrijwilligers die hun onder het genot van een kop koffie hun mening willen geven over de arbeidsmarkt, de HR professionals en of zij überhaupt geboeid en gebonden willen worden. Voel jij je geroepen?

Waarom dit initiatief?

Mijn hobby is mijn website. En mijn website is het onafhankelijke kennisplatform retentie-management.com over het binden en boeien van personeel. Bij het analyseren van de gemaakte doelstelling van 2012 en kansen voor 2013 merkte ik een leemte op.

“En als daar een behoefte aan is, wie ben ik dan om daar niet aan te voldoen? – Theo Maassen”

Een leemte op het gebied van freelancers, zelfstandige ondernemers en interim-managers. In veel van mijn blogs, ook op Zipconomy, sprak ik over de hybride arbeidsmarkt, maar daar heb ik nooit echt wat mee gedaan. Dat terwijl alles in de richting wijst van nog meer flexibilisering van die arbeidsmarkt en organisaties.

Mag ik op jouw mening rekening rekenen?

Dus voel jij je geroepen om hier iets ‘zinnigs’ over te zeggen/schrijven, dan ben je bij deze van harte uitgenodigd. Reageren kan onderaan dit artikel of per e-mail lodi[at] retentie-management.com. Via dit platform hoop ik jullie ook op de hoogte te houden van ontwikkelingen en de tot stand komen van het e-book. Op een succesvol 2013!

Hallo, ik ben Lodi en ik doe elke dag datgene wat ik het liefste doe. Als Digital Nomad reis ik de wereld over terwijl ik leuk werk doe. Zo help ik freelancers aan een nieuwe website en leer ik hen hoe zij zichzelf naar nieuwe klanten kunnen bloggen. Lees meer over mij. Bekijk alle berichten van Lodi Planting

2 reacties op dit bericht

 1. Beste Lodi,
  Goed initiatief! Zelf ben ik geen HR interim professional. Maar ik zal jouw artikel via een oproep bij onze leden onder de aandacht brengen.Succes met je onderzoek!
  Groet, Joke Twigt
  Bestuurslid Nederlandse Vereniging voor Interim Managers (www.nvim.net)

  • Dank je wel Joke om daad bij woord te voegen. Erg attent!

   Je hoeft geen HR interim professional te zijn om een mening te hebben over het binden en boeien van de flexibele schil. Geloof jij als bestuurslid van NVIM dat interim managers gebonden en geboeid willen zijn? En zo ja, op welke manier kunnen organisaties dat doen?

   Misschien heb je ook tips in het breder geheel. Onderwerpen die ik in het e-book moet aansnijden?

   In elk geval, nogmaals, hartelijk dank voor het plaatsen van de oproep in je nieuwsbrief.

   Met enthousiaste groeten,
   Lodi