"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Atos start met onderzoek 8ste interim index. Doe mee naar onderzoek over ondernemerschap.

Zoals u van ons gewend bent onderzoekt Atos twee keer per jaar de markt voor tijdelijk management. Dat onderzoek resulteert in de Atos Interim Index, die nu voor de 8ste keer gaat verschijnen. Dit doen wij samen met onze partners Nyenrode, TNO en PZO. Hiermee willen wij scherper inzicht krijgen in de ontwikkelingen in deze markt. Wij vragen u hierbij mee te doen aan dit onderzoek. Uiteraard voorzien wij u van de resultaten om ook u in staat te stellen in te spelen op de actuele marktsituatie.

Nieuw: persoonlijke terugkoppeling van uw score als ondernemer

Dit nieuwe onderzoek is iets uitgebreider dan de vorige onderzoeken. Deze keer focussen wij op het thema ondernemerschap. Ondernemen, is dit aan te leren of zit het in de genen? Hoe dan ook, op het ondernemerschap van u als zelfstandige professional wordt steeds vaker een beroep gedaan om uw werkzekerheid te garanderen.

Wij zijn benieuwd naar uw mening hierover. Als dank voor uw medewerking bieden wij u een persoonlijk ‘benchmark’ rapport aan waarin uw ondernemersscore wordt afgezet tegen die van de totale responsegroep. Zo krijgt u een scherp beeld waar u staat in het ondernemerschap. De door u verstrekte gegevens worden uitsluitend voor dit onderzoek gebruikt en voor het samenstellen en toesturen van uw persoonlijke rapport.

Mee doen?

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Klik hier om naar de vragenlijst te gaan.

Mede namens onze partners danken wij u alvast voor uw medewerking.

Piet Hein de Sonnaville is 'founding partner' van Schaekel & Partners (voorheen: Atos Interim Management). Hij heeft een bedrijfskundige achtergrond en is sinds 2000 werkzaam binnen een interim management bureau. Eerst bij KPMG Interim Management , toen bij Atos Interim Management. Voor die tijd werkzaam bij Interpolis en Delta Lloyd in diverse management posities. Bekijk alle berichten van Piet Hein de Sonnaville