"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Liveblog #3 Willem van Rhenen: Hoe vergroot ik mijn kans op succes?

Willem van Rhenen van 365, een arbo-dienstverlener, gaat in op wat nu succes bepaald. Niet alleen voor werknemers maar ook voor ZZPers. Hij komt met de trits verbinding – groei & ontwikkeling – autonomie. Veel ZZPers zijn gestopt met hun dienstverband omdat zij zich autonoom genoeg voelden. Maar let op als je partner bijvoorbeeld heel ernstig ziek wordt hebben veel ZZPer de neiging om weer de verbinding op te zoeken.

Succes krijg je als je je goed voelt, goed in je vel zit. Dan moet fysiek en mentaal de boel op orde zijn, maar er is meer. En dat is zingeving. Stel je regelmatig de vraag: Waarom doe ik wat ik doe. Waar krijg ik energie van? Alleen als je dat er bij betrekt, dus fysiek, mentaal en zingeving, dan is de kans op succes het grootst.

Michel Vos was één van de initiatiefnemers van ZiPconomy en tot 2013 betrokken geweest bij het opzet van dit platform. Michel coacht ondernemers/ZiPers, investeert in mensen en bedrijven en begeleidt organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe diensten of strategieën. Hij mede oprichter van VOOR, een nieuwe manier om opdrachtgevers en zelfstandig professionals te verbinden. Bekijk alle berichten van Michel Vos