"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

NS lanceert online marktplaats voor de inhuur van ICT professionals

De Nederlandse Spoorwegen heeft een marktplaats gelanceerd voor de inhuur van ICT professionals. De online marktplaats van de NS – één van Nederlands grootste inleners van flexibele arbeid – staat open voor alle leveranciers van flexibele arbeid zoals grote consultancy bedrijven en detacheringbureaus, maar ook ZZP’ers.

Gerard Groten – Directeur P&O Arbeidszaken van de Nederlandse Spoorwegen “Het is ons doel om niet alleen de beheersbaarheid van het inhuurproces te verbeteren om kostenbesparingen te realiseren, maar ook om bij te dragen aan een meer transparante markt van flexibele arbeid. Deze oplossing, die zowel aanbestedingsproof als auditproof is, heeft ons geholpen om dat te doen.”

Het platform vindt u hier en is ontwikkeld door BrightboxHR in samenwerking met TheNextFlex.

Marktplaats: voor en nadelen

De stap van NS past in een reeks organisaties (met name overheid/non-for-profit) die met een marktplaats-concept werken. Een systeem dat zo zijn voor- en nadelen heeft. Klik hier voor overzicht van die voor- en nadelen of voor een nadere toelichting van het marktplaats concept dit artikel van Mark Bassie.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie