"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Kent u de X-factor van uw onderneming? Doe mee aan onderzoek en ontvang gratis persoonlijk benchmark.

In 2007 en 2008 heeft de Universiteit Utrecht belangrijk onderzoek verricht naar de succesfactoren van zelfstandig ondernemers. Naar aanleiding van die resultaten is de Universiteit Utrecht nu begonnen met een grootschalig vervolgonderzoek. Dit onderzoek probeert nog scherper de succesfactoren van zelfstandig ondernemers in kaart te brengen. Wanneer u, als zelfstandig ondernemer, ook benieuwd bent naar de succesfactoren van ondernemingen zoals de uwe. Of als u de prestaties en kerncompetenties van uw onderneming wilt vergelijken met andere zelfstandige ondernemingen, dan kunt u nu deelnemen aan dit vervolgonderzoek. Het enige wat u hoeft te doen is eenmalig een internetenquête in te vullen. Dit kost u ongeveer 15 minuten.

Als tegenprestatie voor het invullen van deze enquête ontvangt u als ondernemer per email een uitgebreid ‘benchmark’ rapport (enkele A4-tjes) over u en uw onderneming. In dit rapport staan uw eigen scores op de succesfactoren en scores van vergelijkbare zelfstandig ondernemers. Zo krijgt u een scherp beeld waar u staat en op welke wijze u uw ondernemerschap kunt versterken.

Ga voor de vragenlijst naar:  http://www.surveymonkey.com/s/succesvolondernemen

Prof Arjan van den Born is voormalig hoogleraar creatief ondernemerschap aan de Universiteit van Tilburg en momenteel hoogleraar digitaal ondernemerschap aan Tilburg University. Hij doet onder andere onderzoek naar ondernemers, samenwerkingsvormen en netwerken, opdrachtgevers, succesfactoren van ondernemers en organisatieveranderingen (turnaround management). Bekijk alle berichten van Arjan van den Born

3 reacties op dit bericht

  1. bovenstaande link opent niet, ik krijg een pagina waarop ik bedankt wordt voor het invullen?